Publicerad: 2008-10-01

īldreboende i invandraromrīde beskīts

Infīr fīrra īrets nyīrshelg sī brīt sig nīgon in i ett lager fīr nyīrsraketer i Trollhīttan. Detta blev inledningen till flera veckors raketbeskjutningar i Trollhīttans invandrartīta omrīde, Kronogīrden. Mīnniskor fick fly fīr ungdomars beskjutningar, bilar brīndes och raketer skīts mot īppna fīnster. Lokaltidningen ttela skrev den 3 januari att "Omrīdet sīg ut som en krigszon". Sedan dess har det varit ganska tyst i den lokala pressen. Dī och dī har man lyft fram den lokala integrationskonsulenten och armeniern Asbed Kurdian som fīrklarat att det numera īr ganska lugnt i Kronogīrden och att Trollhīttan gynnas av invandring och integration.

Hīr i Kronogīrden tas vīrlden emot (via parabolantenner). Mitt emot detta hus, tvīrs īver gatan, ligger Klockaregīrdens īldreboende.

Men det īr inte lugnt i Trollhīttan. Under Asbed Kurdians ledning har man startat en ungdomskommittī fīr att nī ut till invandrarungdomarna i Kronogīrden, Sylte och Lextorp. den-svenske.com kunde i januari i īr avslīja att en av dem som arbetar med ungdomskommittīn īr en vīlkīnd kriminell person med koppling till mc-gīnget X-team. Enligt egen uppgift har han idag līmnat X-team. Den 19 september hīlls en rīttegīng i Vīnersborgs tingsrītt mot en 22-īrig tongivande medlem av Ungdomskommittīn. Den 22-īrige invandraren dīmdes fīr att ha langat alkohol till minderīriga. Dī vittnen hade kīnt sig hotade sī fīranledde rīttegīngen ett ovanligt stort sīkerhetspīdrag. Inte mindre īn fem poliser fanns pī plats. Det var inte vilken medlem som helst utan ungdomskommittīns ordfīrande.

Dī rykten līnge figurerat om att flera i ungdomskommittīn īr kriminella sī hade kommittīn sedan flera mīnader planerat ett mīte dīr tjīnstemīn och andra i kommunen skulle kunna fī information och fīrstī att sī inte īr fallet. Mītet hīlls den 25 september och diskussionerna īverskuggades av det faktum att en av deras medlemmar dīmts bara sex dagar innan.

Man skulle kunna sīga att mycket talar emot Trollhīttans Ungdomskommittī. Deras fīrsīk att utmīla Kronogīrdens om en trygg plats faller samman.

Det senaste bekymret kom som ett brev pī posten. I īr skickade de anstīllda pī īldreomsorgen ett brev till Omsorgsfīrvaltningen i Trollhīttan och stīllde frīgan om vilka ītgīrder som kommer att tas fīr att gīra sī att personalen i īldreomsorgen kan kīnna sig trygga. De pekar pī en rad exempel pī hur otrygg deras vardag har blivit. Brevet som vi har valt att publicera i sin helhet nedan tar upp gīngbildningen pī Kronogīrdens torg, dvs precis utanfīr īldreboendet Klockaregīrden. Personalen vīgar inte līngre cykla till sin arbetsplats och rīr sig alltid minst tvī och tvī, brīnder utanfīr īldreboendet īr vanliga och vid ett tillfīlle har det fīrekommit beskjutning mot byggnaden. Fīnstret till en 90-īrig dam skīts sīnder. Nyligen eldhīrjades deras cykelfīrrīd vilket medfīrt en kostnad fīr īldreboendet pī 40 000 kronor.

Personalen vid Klockaregīrden hoppas nu att kommunen ska kunna līsa situationen - det kommer kommunen inte kunna.

Mīngkulturen har pī allvar slagit rot i Trollhīttan. Det īr inte bara storstīder som Stockholm, Gīteborg och Malmī som drabbas. Det har gītt alldeles fīr līngt nīr 90-īriga damer fīr sina fīnsterrutor sīnderskjutna, nīr cykelrum eldhīrjas, nīr vīrdpersonal inte vīgar gī till sin arbetsplats, nīr īldringar trakasseras. Men detta īr ingen isolerad hīndelse. Kriminaliteten finns som synes īven hīgt uppe i den kommittī som tillsats av kommunen fīr att motarbeta kriminalitet. Och liknande brottslighet fīrekommer i alla invandrartīta fīrorter i hela Sverige. Det īr ingen slump att rīddningspersonal beskjuts med raketer i just Kronogīrden. Liknande hīndelser har hīnt i de mīngkulturella fīrorterna till exempelvis Malmī och Uppsala, medan de inte fīrekommer i mer svenska omrīden.

Līsningen pī problemen i Trollhīttan heter inte Ungdomskommittīn. Līsningen heter stopp fīr all invandring och ett omedelbart utvisningsprogram.

Brevet som fīrfattades av personalen:

Brevet fīrfattades den 23 september och diariefīrdes den 29 september av kommunen.

Angīende situationen pī Kronogīrden
Vi som personal upplever fīljande:

080923

All personal som tjīnstgīr inom īldreomsorgen pī Kronogīrden


Relaterat

Mīngkulturell helg i Trollhīttan
Vīldtīkt efter krogbesīk i trollhīttan
Kriminell frīmling i lokalt trygghetsprojekt
"Vi krigar mot svenskarna"

Senaste reportage frīn nsf.nu

Kampen gīr vidare

Folkfronten

Līrdagen den 22 november beslutade Nationalsocialistisk front (NSF) att īverfīra samtliga sina tillgīngar till det nystartade partiet Folkfronten dī vi anser att detta parti har mījlighet att īterskapa ett svenskt Sverige. Detta innebīr ocksī ett bokslut fīr Nationalsocialistisk front. Beslutet har fattats efter en līngre tids īvervīgande och en utredning av partiets framsteg i relation till den utveckling som krīvs fīr att skapa ett svenskt Sverige.

Līsīmer
Aktivitetsrapporter

Motstīndsrapporter frīn ett urval av de aktiviteter som vīra aktivister utfīr.

Senaste nytt frīn arminius.se