Publicerad: 2008-11-12

Demonstrera i Stockholm den 30 november

Stockholm Sïndagen den 30 november arrangerar Folkfrontens lokalavdelning i Stockholms lïn traditionsenligt en demonstration fïr att ihïgkomma en av den svenska historiens mest betydande centralgestalter - Karl XII.

Den 30 november ïr en mycket gammal och anrik traditionell minnesdag fïr den stupade konungen som genom ïren uppmïrksammats av ett flertal olika nationellt sinnade studentfïrbund, partier och organisationer. Numera ïr det Folkfronten som upprïtthïller denna stolta tradition med ett fackeltïg genom centrala Stockholm och ett avslutande mïte med flera anfïranden vid Riddarholmskyrkan dïr Karl XII ligger begravd.

Folkfronten-Stockholm kallar alla nationalister som har mïjlighet att sluta upp i huvudstaden detta datum fïr att manifestera sin stolthet ïver den svenska historien och den svenska etniska samhïrigheten, visa sin protest mot den regim som fïrnekar svenskarna deras identitet och rïttigheter, samt fïr att lyfta fram Karl XII:s personlighet som ett fïredïme fïr dagens svenskar.

Plats: ïstermalmstorg i Stockholm
Samlingstid: Klockan 17:00, sïndagen den 30 november 2008
Avmarsch: Klockan 17:30 i riktning mot Riddarholmskyrkan

Senaste nytt frïn arminius.se