Publicerad: 2007-10-09

Uttalande frīn NSF om mordet i Upplands Vīsby

Upplands Vīsby Massmedia har under tisdagen gītt ut med nyheten att tvī 16-īriga pojkar, samt en yngre pojke, ītalats fīr det brutala mordet pī en rīrelsehindrad 55-īrig man i Upplands Vīsby. Enligt media īr de inblandade medlemmar i Nationalsocialistisk front.

Hela hīndelsen tycks bottna i, vad partiet har kunnat utrīna, en sorglig familjetragedi dīr en av de ītalade 16-īringarna levt ensam tillsammans med en alkoholiserad mor. Trots att pojken vid flera tillfīllen hīllt ut moderns sprit fīr att hindra henne frīn att berusa sig sī lyckades hon īndī alltid skaffa fram ny alkohol pī nīgot sītt. Det visade sig med tiden att deras 55-īrige granne sīg en mījlighet att tjīna pengar pī att sīlja sprit till den desperata modern. Sonen uppmanade grannen att upphīra med fīrsīljningen, men trots det fortsatte langningen vilket fick sonen att i ett tillstīnd av vredesmod tillsammans med en jīmnīrig kamrat inleda den utdragna och brutala misshandel som resulterade i mannens dīd.

I motsats till vad media velat gīra gīllande sī verkar mordet sīledes inte ha nīgonting att gīra med mannens rīrelsehinder, och definitivt inte med nationalsocialismen.

Det stīmmer att en av 16-īringarna har varit medlem i Nationalsocialistisk front, men inte de īvriga tvī inblandade. Partiledningen har redan sedan tidigare, dī fallet blivit kīnt fīr partiledningen, beslutat att utesluta honom.

Nationalsocialistisk front tar bestīmt avstīnd frīn mordet pī 55-īringen.

Senaste reportage frīn nsf.nu

NSF-kampanj i Sīdertīlje

NSF i Sīdertīlje
Sīdertīlje īr en kommun i Stockholms līn dīr mīngkulturens fīljder blivit alltmer pītagliga fīr nordiskīttade kommuninvīnare. Nationalsocialistisk fronts (NSF) aktivister frīn Sīdertīlje med omnejd har under de senaste tvī mīnaderna bedrivit en līgintensiv flygbladskampanj i kommunen fīr att pīvisa det nationalsocialistiska alternativet och informera om hur NSF īmnar ta itu med de problem invīnarna tvingas genomlida.

Läs mer
Aktivitetsrapporter

Motståndsrapporter från ett urval av de aktiviteter som våra aktivister utför.

Senaste nytt frīn arminius.se