Företagare hotas av RFSL-aktivister

RFSL framställs ofta i media som en fredlig organisation som värnar om rätten till det vackraste som finns: kärlek. Organisationens historia som öppna förespråkare av pedofili talas det sällan om liksom att en ledande medlem för ett par år sedan dömdes för pedofilbrott. Organisationen använder ofta märkliga metoder för att få sin vilja fram, metoder som media väljer att inte skriva om eftersom det skulle söndra deras bild av kärleksfulla människor som vill alla väl. RFSL:s största fiende är vetenskapen eftersom den slår sönder RFSL:s uppfattning. Därför har man arbetat på olika sätt för att tysta vetenskapliga rön. För några år sedan utsattes en forskningsgrupp vid Göteborgs universitet för stenkastning då de undersökte orsakerna kring homosexualitet genom att studera råttor.

Den kristna tidningen Världen idag berättar idag om hur en vetenskaplig sida på internet hotades. Personen som registrerat domänen utsattes för smutskastning och mordhot. Sidan, som numera är borttagen efter hoten innehöll en stor faktabas om forskningsrön kring homosexualitet. Då forskningen inte går att säga emot så valde RFSL att inte bemöta faktan. Istället inleddes en kampanj för att få bort sidan.