Publicerad: 2007-10-09den-svenske.com

Uttalande från NSF om mordet i Upplands Väsby

Upplands Väsby Massmedia har under tisdagen gått ut med nyheten att två 16-åriga pojkar, samt en yngre pojke, åtalats för det brutala mordet på en rörelsehindrad 55-årig man i Upplands Väsby. Enligt media är de inblandade medlemmar i Nationalsocialistisk front.

Hela händelsen tycks bottna i, vad partiet har kunnat utröna, en sorglig familjetragedi där en av de åtalade 16-åringarna levt ensam tillsammans med en alkoholiserad mor. Trots att pojken vid flera tillfällen hällt ut moderns sprit för att hindra henne från att berusa sig så lyckades hon ändå alltid skaffa fram ny alkohol på något sätt. Det visade sig med tiden att deras 55-årige granne såg en möjlighet att tjäna pengar på att sälja sprit till den desperata modern. Sonen uppmanade grannen att upphöra med försäljningen, men trots det fortsatte langningen vilket fick sonen att i ett tillstånd av vredesmod tillsammans med en jämnårig kamrat inleda den utdragna och brutala misshandel som resulterade i mannens död.

I motsats till vad media velat göra gällande så verkar mordet således inte ha någonting att göra med mannens rörelsehinder, och definitivt inte med nationalsocialismen.

Det stämmer att en av 16-åringarna har varit medlem i Nationalsocialistisk front, men inte de övriga två inblandade. Partiledningen har redan sedan tidigare, då fallet blivit känt för partiledningen, beslutat att utesluta honom.

Nationalsocialistisk front tar bestämt avstånd från mordet på 55-åringen.

Senaste reportage från nsf.nu

NSF-kampanj i Södertälje

NSF i Södertälje
Södertälje är en kommun i Stockholms län där mångkulturens följder blivit alltmer påtagliga för nordiskättade kommuninvånare. Nationalsocialistisk fronts (NSF) aktivister från Södertälje med omnejd har under de senaste två månaderna bedrivit en lågintensiv flygbladskampanj i kommunen för att påvisa det nationalsocialistiska alternativet och informera om hur NSF ämnar ta itu med de problem invånarna tvingas genomlida.

Läs mer
Aktivitetsrapporter

Motståndsrapporter från ett urval av de aktiviteter som våra aktivister utför.

Senaste nytt från arminius.se