01-05-11 den-svenske.com

Varning för falsk NSF-sida

Sedan en tid tillbaka finns det en sida som handlar om NSF och dess aktiviteter. Sidan drivs av någon som kallar sig Alex P. men antagligen heter något annat. Sidan låg tidigare på det nationella webbhotellet front14.org men sedan sidan kastats ut därifrån har man sökt sig till ett annat webbhotell.

Sidan ger sken av att propagera för NSF. I brev till NSF har "Alex P, Malmö" berättat att han vill hjälpa oss framåt i kampen för ett bättre land. Visst låter det vackert men under ytan gömmer sig mycket som är minst sagt underligt. Vi bad Alex att tydligt poängtera att det rör sig om en stöd-sida. Han skulle 1. Tydligt berätta för besökarna att det inte var NSF:s officiella sida. 2. Lägga ut en länk till den-svenske.com eller till NSF på sin index-sida så att besökarna inte misstog sig och trodde att sidan var gjord av NSF.

Utgav sig som representant
Detta ignorerades av "Alex P". Istället kom snart ett mobilnummer upp med texten att man skulle ringa ifall man hade frågor om NSF. Numret (som inte var registrerat) gick till "Alex" som inte ens är medlem och på inget vis får uttala sig i partiets namn.

Men det var knappast slut på underligheterna med detta. Alex har lagt ut artiklar som han själv skrivit och undertecknat med NSF. Vidare har Alex stulit artiklar i sin helhet från andra nationella sidor, den enda skillnaden har varit att han strukit skribenternas namn. Detta har naturligtvis retat upp en del av skribenterna som trott att vi låg bakom stölden.

I Alex P:s gästbok så skrev hans kompisar (han själv?) om en lyckad fest de hade haft i Skåne. Omkring 60 kamrater hade deltagit och ett band hade spelat. De förklarade dock att det var synd att Alex inte kunde delta och hålla tal eftersom han trots allt var ledare för deras organisation.

Givetvis kontaktade vi snabbt våra medlemmar och sympatisörer i Malmö eftersom vi nu började ana att "Alex" inte hade rent mjöl i påsen. Ingen kände till någon "Alex" men alla var övertygade om att hans organisation bara existerade i hans fantasi och att någon konsert aldrig ägt rum.
När vi mailade till Alex och frågade om organisationen så berättade han att han var ledare för den "lilla lokala organisationen" som hade omkring 150 medlemmar.

Ledare för organisation
Detta såg vi som mycket underligt eftersom han veckan innan förklarat att han inte vågade gå med i NSF på grund av sina föräldrar. Antagligen började även Alex inse att detta inte var hållbart och han lade själv ner sidan.

Efter en tid kom den dock tillbaks, nu hos ett nytt webbhotell. Några tillägg hade gjorts. Bland annat fanns nu något som hette "National shopen" och var en direkt länk till det suspekta företaget Old eagle som bland annat säljer CDrom-skivor med porrbilder, videofilmer med huliganvåld, böcker om narkotika, våld och sprängämnen mm. Naturligtvis så har vi inget med det företaget att göra, även om vissa produkter (journalfilmer från 3:e riket mm) kan vara trevliga.

Alex tog också bort sig gästbok ganska snart eftersom allt fler började inse att Alex inte hade goda avsikter. Alex satte dock i system att radera ut alla kritiska inlägg som kom in. Ett exempel är när vi skrev: "Besök Nationalsocialistisk fronts officiella hemsidor: http://www.den-svenske.com samt http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/nsf". Detta ansågs tydligen vara olämpligt varpå det togs bort.

I ett brev till oss i samma veva som sidan återinvigdes berättade han att det måste ha varit ett missförstånd som gjort att vi fått för oss att han var ledare för någon organisation med 150 medlemmar. De hade inte heller haft några konserter. Underligt missförstånd eftersom det var han själv som påstått det några veckor tidigare. Men det var inte nog med detta.

"NSF har ny sida"
Han kontaktade flera hemsidor och bad dem att länka till honom, det är ju kanske inget konstigt med det. Det konstiga kommer när vi citerar följande brev som han skickade till vår norska broderorganisation NNSB:

From: Alex NSF <alex_nsf@hotmail.com>
To: <nnsb@lycosmail.com>
Sent: Friday, April 06, 2001 1:41 AM
Subject: Nationalsocialistisk Front


Hej Norska Kamrater! Vi vill bara meddela att Nationalsocialistisk Front har en ny hemsida! Adressen till den är http://censur - Det gläder oss om ni kan länka till denna hemsidan under NSF:s-baner som finns på eran hemsida.

Mvh Alex.P och NSF

Alex, som till oss intygat att han skall göra vad han kan för att ingen skall tro att hans sida är NSF:s officiella skriver detta till NNSB och ber dem till råga på allt att radera länken till oss.
Nu hade vi dock redan informerat NNSB och i stort sätt alla andra nationella sidor i Norden om den falska sidan så där gick han bet.

"Sanna Ledaren"
Då Alex inte blev länkad någonstans så satte han istället i gång och skrev i gästböcker för att folk skulle hitta sidan (som enligt räknaren hade över 30 000 besökare på ett par veckor, utan att någon länkade till honom). Snart startade folk kritisera honom, varpå han åter kände sig trängd. För att verka seriös så satte han igång att skriva inläggen under olika namn. Plötsligt kunde det se ut som att många stödde Alex men synade man IP-numren så såg man snabbt att det rörde sig om två-tre stycken som förde Alex P:s sak i gästböckerna. Några exempel på de banala inläggen är som följer:

prickar.gif (270 bytes)

 

Namn Nationella i Malmö
Hemsida http://Censur
Skickat 01.09 - 1/5
Hejsan! Ja, ryktena går att Alex.P ska starta en ortsavdelning för NSF i Malmö, hoppas han gör det för då kommer man äntligen få se på SAKER inom den nationalsocialistiska rörelsen...HELL ALEX.P!

Namn MAGNUS
Skickat 22.41 - 1/5
EN DAG KOMER SVERIGE ATT FÅ VETA, ATT ALEX.P VAR DEN SANNA LEDAREN INOM NATIONALSOCIALISMEN...

Ditt namn Johanna

Ditt inlägg

Hur f-n kan du säga att Alex inte är nationell? Vadå känner du honom eller? Man ska, aldrig uttalas sig om personer man inte känner. Bara så du vet det så diskuteras det ganska så mycket på Internet angående dig och ditt skitsnack. Vi är trötta på att du lägger dig i saker som du inte ens har med att göra. Du hade ju kunnat komma ner till Malmö och hälsat på Alex och hans gäng, då hade vi ju kunnat se vilka som är nationella. Sen att Alex försvara sig när DU/NI skriver massa lögner och skitsnack, är väl inte mer än rätt, så han behöver inte vara en j-vla "Röding" för det. Nej Olof, sluta nu upp med dem här dumheterna innan det händer något, för det som i så fall händer är allt annat än roligt - (tror mig, jag vet vad jag pratar om). Hälsningar Johanna P.S. Har du tänkt på det...Om Alex inte hade varit nationell, varför skulle han då göra en hemsida till Nationalsocialistisk Front?

Ditt namn Torbjörn
Ditt inlägg Till skitstövlarna bakom denna sida! Den ende verklige ledaren för den nationalsocialistska rörelsen i Sverige är Alex P. Det inser alla som lärt känna honom.
Ditt namn Mathilda
Ditt inlägg Torbjörn, du har rätt! Alex P. är en person med stil!! Han borde vara ledaren inom alla nazistiska kretsar!! Jag råkar känna honom väldigt väl, och hade jag varit i samtliga kläder så hade jag ABSOLUT inte bråkta med honom eller andra i hans närhet! Mer vill jag inte skriva...... HELL ALEX P.

Detta är ett litet urval av alla de inlägg som gjorts av Alex P för att ge sken av att han har många kamrater inom rörelsen. Dock finns det ingen känd representant för nationalsocialismen som kunnat styrka att vare sig Alex P eller något av hans andra pseudonymer existerar i verkligheten. Jo, vid ett tillfälle: En representant för en känd nationell sida skrev i en gästbok att han vill få sin länk raderad från sidan eftersom han smutskastade "Alex". Givetvis kontaktades genast webmastern, som dock var helt oförstående. Han hade nämligen inte skrivit inlägget och visste ingenting om denne "Alex P". Åter igen rörde det sig alltså om Alex P som använt sig av andras namn för att verka seriös.

Det finns mer man skulle kunna berätta om denne Alex men detta räcker. Det enda, för att sammanfatta det hela, som är intressant är följande:

Avslutningsvis
Alex P är infiltratör. Svara inte på brev från honom. Skicka istället breven vidare till oss (dsns@nsfront.com).
Har Du länkat till honom, ta bort den. Det enda syftet med sidan är att få kontakt med nationella i syfte att registrera dem.
Sprid denna information vidare genom era hemsidor, e-post och muntligt.
Med stor sannolikhet kommer han lägga ner sin sida efter denna artikel, men lika säkert är att det snart kommer upp nya falska sidor om NSF. Gjorda av "Alex P" eller någon annan. Ha därför för vana att vara kritiska mot sidor som inte rekommenderas på www.den-svenske.com.

Har Du någon information om "Alex P" så kontakta oss. Än har vi inte lagt färdigt bitarna. Några saknas. Än vet vi inte vem som döljer sig bakom pseudonymen "Alex P". Skicka brev Du har fått eller annat Du vet om honom till oss: dsns@nsfront.com

Detta var sanningen om Alex P. Vi har länge tänkt lägga ut den, men ville ge honom en sportslig chans att själv lägga ner sidan. Nu har han fått den, var så god.

Redaktionen

Startsidan

nsf-logga.gif (6096 bytes)
Läs mer om partiet bakom DSNS. Klicka här för info om NSF