Publicerad: 2008-09-14

Kulturberikarna Ken Ring och Papa Dee misstīnkta fīr brott mot kvinnor

Sverige Etablissemanget gīr allt fīr att framhīlla icke-svenskar som folkkīra fīrebilder och fīrsīker mīla upp en bild av artisterna som mycket mer spīnnande och intressanta īn de "trīkiga svenskarna". Det finns dock en baksida av myntet som man inte gīrna talar om, dīrfīr īr det desto viktigare att media som den-svenske.com tar sitt ansvar och offentliggīr fīr allmīnheten att de icke-svenskar som sī gīrna lyfts fram i tid och otid faktiskt pī ett ypperligt sītt speglar den mīngkultur som de sī ofta sīgs vara ett positivt resultat av.

Vi har tidigare haft anledning att skriva om den "svenske" vanefīrbrytaren och rapparen Ken Ring frīn Kenya och denna gīng īr han misstīnkt fīr att tillsammans med ytterligare en av bandets medlemmar ha gruppvīldtagit en 15-īrig flicka under ett gymnasiedisko i Gīvle igīr kvīll dit rapparna var inhyrda fīr att dela med sig av mīngkulturen.

Daniel "Papa Dee" Wahlgren īr den andra av mīngkulturpersonligheterna som misstīnks fīr allvarliga brott mot kvinnor under helgen. Enligt uppgifter till den-svenske.com īr Papa Dee nu anhīllen sedan hans svenska fru hittats halvt ihjīlslagen i trapphuset dīr paret bor. Kvinnan blīdde kraftigt och hade svīrt att andas nīr hon hittades och har sedan fītt vīrdas pī sjukhus fīr sina skador. Enligt polisen sī har kvinnan utsatts fīr trubbigt vīld mot huvudet och antagligen har ett tillhygge anvīnts vid misshandeln. Den "folkkīre" Papa Dee īr nu misstīnkt fīr grov misshandel och ska i fīrhīren med polisen uppgett att han īr oskyldig men inte minns sī mycket av det intrīffade.

Senaste reportage frīn nsf.nu

NSF-kampanj i Sīdertīlje

NSF i Sīdertīlje
Sīdertīlje īr en kommun i Stockholms līn dīr mīngkulturens fīljder blivit alltmer pītagliga fīr nordiskīttade kommuninvīnare. Nationalsocialistisk fronts (NSF) aktivister frīn Sīdertīlje med omnejd har under de senaste tvī mīnaderna bedrivit en līgintensiv flygbladskampanj i kommunen fīr att pīvisa det nationalsocialistiska alternativet och informera om hur NSF īmnar ta itu med de problem invīnarna tvingas genomlida.

Läs mer
Aktivitetsrapporter

Motståndsrapporter från ett urval av de aktiviteter som våra aktivister utför.

Senaste nytt frīn arminius.se